Caminada 10,5K

Distància: 10,5km

Desnivell positiu acumulat: 250 m.

La sortida serà a la Plaça Miramar, seguirà pels carrers Francesc Riba i Mestre, Plaça Joan Miró, pàrking de la Murada, els rentadors, i girarem a l’esquerra passant pel barranc de l’Horta (Mina de les Nines), seguirem el recorregut d’aquest espectacular barranc, sortint pel camí de les Roques. Girarem a la dreta i ens endinsarem enmig d’un bosc, per a trobar-hi el senderó amb diversos gira-volts, ens durà al sender dels Carlins. Girarem a l’esquerra, fins trobar la drecera que ens portarà a la muntanya de l’Areny, pel recingle.
A continuació, per un senderó entremig de brucs, direcció al pont natural, ens durà a un espectacular llisera, que ens traurà fora la muntanya de l’Areny. Agafarem la pista fins a la cova d’en Pa Tou. Aquí agafarem el camí asfaltat fins al pàrquing de l’Ermita Mare de Déu de la Roca, on trobarem l’avituallament. Continuarem pel camí vell de l’Ermita fins al camí de les Roques, on girarem a l’esquerra. Just passada l’entrada del barranc de les Nines, girarem a la dreta per sortir al camí de les Perellades, d’aquí continuarem el camí fins als rentadors, on agafarem el barranc de l’Horta (a mà esquerra), fins al poliesportiu de Mont-roig.

Wikiloc Caminada 10,5K

Patrocinadors


Torre del Sol Truck Frenos Tuset Tuset Tuset TMM

Col.laboradors


Ajuntament Mont-roig del Camp Virginias Resaurant Candia Cal Sendra SIC19 Borda d'en Manel Fontdalt Wala Forn Juncosa Agrobotiga Gamma Agrobotiga TMM Laia Camping Prades Aquatonic Pehifer Miquelet Estudi Marcel·la Fotògraf Solanellas Mayte Grillo La Cassola Esclat Consum La Gramanosa

Patrocinadors oficials Circuit Camp de Tarragona


TugaWear Visport La Creu Blanca Evasion Reus Cossetania Editorial Piolet Kupeka Diputació de Tarragona
Copyright © 2016 Cursa 4 Termes
CRITIC S.L.