Cursa Juvenil

> Distància: 7,1 Km

> Desnivell positiu acumulat: 160 m

> Edat mínima: 9 anys - Edat màxima: 14 anys

> Hora sortida: 09:20 h

> Lloc sortida: Poliesportiu, C/ Aureli Escarré

Sortirem direcció C/ Indústria, girarem el primer carrer a la dreta, C/ Montbrió, després a l’esquerra prendrem el C/ Cambrils, anirem pujant cap a la part antiga del poble, passant per la Pl/ Miramar, C/ Riba i Mestre, Pl/ Joan Miró i en aquest punt planejarem una mica pel C/ Murada, farem una curta baixada i ens endinsarem cap el barranc de l’Horta. Anirem pujant suaument pel barranc de terra i sotabosc, passant per una zona anomenada “Flow”. Seguirem enllaçant senders, pujant algun marge.

Al km 3 travessarem un camí i seguirem recte per sender, on varies corbes ens portaran a una pujada d’uns 200 m. Al km 3’5 estarem al sender dels Carlins, punt mig de la cursa on girarem a l’esquerra, direcció a l’Ermita Mare de Déu de la Roca. Al sortir del sender en el km 4’4 trobarem el primer avituallament. A partir d’aquest punt tot el que quedarà de cursa serà baixada, farem la baixada del camí de les Roques, girarem a la dreta per camí vell i arribarem a l’entrada del poble, km 5’8 C/ d’Amunt, anirem seguint les fletxes amb guix al terra i cintes, passarem per Pl/ de l’Església, C/Major, C/Riba i Mestre, Pl/ Miramar, C/ Cambrils, i ja estarem al C/ Aureli Escarré, al poliesportiu on us esperarà un bon esmorzar.

Hi haurà voluntaris a tots els encreuaments complicats, tant dintre el poble, com durant el transcurs del circuit. Recomanem prendre's la sortida amb calma, ja que els carrers pels que passarem fan pujada. A partir del km 1 es pot anar agafant una mica de ritme i al km 3’5 ja tindrem tot el desnivell positiu fet.

Esperem que gaudiu molt del recorregut!!

Gràfica Cursa Iniciació

Wikiloc Cursa JuvenilPatrocinadors

Ajuntament Mont-roig del Camp Carvisa bsrPlasa Estrella Tuset Truck Frenos Saldent Tmm Vivers Gassó Torre del Sol Montgestio

Col.laboradors

Esport

Montbike Feec Esports Armobal bikeTeam Decathlon 500watts

Fisioterapia

Miquel Pàmies Quirogel Return to Play Laia Inausti Rehabmedic

Restauracio

Niu Petit Racó recoCornudella CalXato CuinaErmita

Alimentacio

Gloria Juncosa L'Agrobotiga Tastam Esclat Solanellas Olis Solé Borges recMoli Arran Cal Sendra Fontdalt Consum

Productes per a la llar

Silviart Pensat per a tu Almacen Decomodular

Diversio i oci

Aquum Aquopolis Aquatonic Truck Frenos
Copyright © 2022 Cursa 4 Termes