Trail Classica 26,4K

Distància: 26,4 Km

Desnivell positiu acumulat: 1.150 m

Sortirem del poliesportiu de Mont-roig del Camp situat al carrer Aureli Maria Escarré, s/n. Continuarem pel carrer Indústria i Agustí Sardá, fins a la sortida del poble, on agafarem el camí dels Boverals, direcció a l’antiga carrerada que creua el barranc del Rifà. Continuarem fins a arribar al Clot de l’Elias, on el sender ens pujarà a dalt de la serra de les Pedreres. Un cop a dalt, seguirem per un sender amb una còmoda baixada entre mig de pins fins trobar un curt tram de pista que ens portarà a l'inici del sender tocant al mas dels Frares i que ens portarà fins dalt el portell de l’Escagassat.

A continuació iniciarem la baixada alternant trams petits de pistes i senders, passarem pels indrets de la cova del Blai, les Saleres, Pla de la Serena on s’accentua el descens cap al barranc de la Ponça i Aufinac. En aquest punt trobarem un tram planer per recuperar forces, per de seguida iniciar la tercera i també exigent pujada a les Set Crestes, que ens durà per la Muntanya Blanca fins al Molló dels quatre termes, on desfarem la pujada que havíem fet. Baixarem pel grau de l’Escagassat i agafarem una pista fins al sender que ens portarà a creuar el barranc de Rifà, on travessarem per sota un petit pont la carretera de Colldejou.

Seguidament, iniciarem la suau pujada cap al Coll Roig. Un cop a dalt del coll, creuarem a la dreta per un sender que carenejant ens portarà a dins de la Muntanya de l’Areny. Després de fer un petit circuit per aquest paratge natural, sortirem pel “sender del recingla” direcció al pàrquing de l’ermita de la Mare de Déu de la Roca. Baixarem pel camí asfaltat i passats 100 metres decantarem a l’esquerra per baixar a la “zona 25” que ens durà al sender de l’hort de l’Ermita i que girant a l’esquerra ens portarà al sender de l’hort de l’Ermita i que girant a l'esquerra ens durà al camí vell de l'Ermita que seguirem cap a la dreta. Desprès continuarem cap a l’esquerra, on el camí de les Roques ens portarà a a l’entrada del barranc de la Mina de les nines fins a a les portes del poble per acabar al Poliesportiu de Mont-roig del Camp.

Gràfica Trail Clàssica

Wikiloc Trail Classica 26,4KPatrocinadors

Ajuntament Mont-roig del Camp Torre del Sol Truck Frenos bsrPlasa Auda Tuset Truck Frenos Vivers Gassó Saldent Montgestio

Col.laboradors

bikeTeam recMoli recoCornudella recoMontroig Fontdalt 500watts 500watts Rehabmedic Crisolar Decathlon Aquum L'Agrobotiga Cal Sendra Rovira_Pujol Capderuc Esports Armobal Esclat Consum Gloria Alltrail Solanellas Borges Olis Solé Arran Miquel Pàmies Return to Play Laia Inausti Estrella Montbike Juncosa Aquatonic Termes Montbrió
Copyright © 2017 Cursa 4 Termes
CRITIC S.L.